De Ronde Venen Pas wordt voordeligste betaalmiddel in de regio!

06-03-2018

DE RONDE VENEN PAS WORDT HET VOORDELIGSTE BETAALMIDDEL IN DE REGIO!
Lokale betaalpas ‘De Ronde Venen Pas’ wordt uitgedeeld aan 18.000 huishoudens

De Ronde Venen - In maart 2018 krijgt elk huishouden in De Ronde Venen een cadeau in de brievenbus. De lokale betaalpas ‘De Ronde Venen Pas’ wordt dan toegestuurd naar 18.000 huishoudens binnen de gemeente. Met De Ronde Venen Pas kunnen gebruikers honderden euro’s per jaar besparen door ermee te betalen bij aangesloten winkeliers en bedrijven in gemeente De Ronde Venen.

Wat is De Ronde Venen Pas?
De Ronde Venen Pas is een nieuw, lokaal betaalmiddel waarmee zowel de lokale bevolking als de lokale ondernemer voordeel behaalt. Met deze lokale betaalpas kan de pashouder geld besparen door in de eigen gemeente zijn aankopen te doen. De deelnemende winkelier geeft in ruil voor deze klandizie bij elke betaling zeer aantrekkelijk voordeel aan de consument, denk hierbij aan acties en standaard kortingen.

De Ronde Venen Pas wordt uitgebracht door het Mijdrechtse bedrijf Betaal Lokaal. Het door de pashouder zelf te storten tegoed op de betaalpas is elektronisch geld en daarmee 100% gegarandeerd en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank en de AFM.

Waarom is De Ronde Venen Pas ontwikkeld?
De Ronde Venen Pas is ontwikkeld om de lokale economie een boost te geven. Lokale winkelgebieden veranderen snel: winkels sluiten en er komen geen nieuwe winkels voor terug. Daar willen wij verandering in brengen. Want wij geloven in de sociale functie van de lokale economie. Daar hebben jongeren hun eerste baantje, sponsort de fietsenwinkel de voetbalclub en is persoonlijk advies geen uitzondering. Het brengt mensen samen. Daarom mogen deze gebieden niet verdwijnen!

Voor een vitale gemeente
Wethouder Economische Zaken Anco Goldhoorn is blij met de introductie van De Ronde Venen Pas. “De versterking en het behoud van onze lokale economie is van groot belang voor de leefkwaliteit in alle dorpen. In deze tijd van groeiende internetaankopen moeten wij beseffen hoe belangrijk het lokale aanbod is in ons dagelijks leven. En wat het voor ons zou betekenen als dit er niet meer zou zijn.

Door lokale bestedingen behouden we onze winkelvoorzieningen, we behalen voordeel door de kortingen van de ondernemers en door deze mogelijkheden kunnen we ook onze verenigingen en goede doelen extra ondersteunen. Het concept van De Ronde Venen Pas biedt kansen om op een innovatieve wijze onze inwoners en ondernemers dichter bij elkaar te brengen en bij te dragen aan een vitale gemeente.”

Maart 2018 beschikbaar
De Ronde Venen Pas valt medio maart bij 18.000 huishoudens op de deurmat. De lokale betaalpas wordt dan huis-aan-huis verspreid in een mooi cadeaudoosje, waarin ook vele introductieaanbiedingen te vinden zijn. De komende weken zal meer informatie over de lokale betaalpas worden bekendgemaakt via sociale en lokale media én op de binnenkort te lanceren website derondevenenpas.nl.

Terug naar het overzicht