Gebruikersvoorwaarden

We begrijpen dat niemand zin heeft om 30 pagina’s aan gebruiksvoorwaarden te lezen. Geschreven in het kleinste beschikbare corpsgrootte en dan ook nog eens vol juridisch taalgebruik. Vanwege de Nederlandse wetgeving is een dergelijke versie uiteraard beschikbaar, maar hieronder hebben we de belangrijkste punten voor jou als gebruiker van De Ronde Venen Pas er even uitgelicht. Scheelt weer.

1.       Het tegoed op je De Ronde Venen Pas is onbeperkt geldig, zolang De Ronde Venen Pas beschikbaar is in gemeente De Ronde Venen. Indien de pas niet meer beschikbaar is in de gemeente, storten wij uw tegoed terug op dezelfde bankrekening waarmee u de pas heeft opgewaardeerd.

2.      Het door de pashouder zelf te storten tegoed op de betaalpas is elektronisch geld en daarmee 100% veiliggesteld en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

3.      De maandelijkse kosten bij gebruik van De Ronde Venen Pas zijn één euro. Deze kosten worden enkel van het al bespaarde saldo afgewaardeerd. Heb jij tegoed op je pas gezet en maak je er nog geen gebruik van? Dan worden er de eerste 6 maanden ook geen beheerkosten in rekening gebracht. Na 6 maanden zijn wij wettelijk verplicht alsnog één euro aan beheerkosten in rekening te brengen. Heb je geen saldo op je pas staan, dan worden er ook geen kosten in rekening gebracht. Ter informatie, bekende landelijke banken rekenen meerdere euro’s per x-periode. Vraag je bank om de tarieven die jij betaalt voor gebruik van je pinpas.

4.     Tegoed kan op je persoonlijke De Ronde Venen Pas gestort worden middels een iDeal betaling.

5.      Iedere opwaardering kost vijftig cent.

6.     Bij verlies of diefstal is het mogelijk om via je account op de website derondevenenpas.nl je pas te blokkeren via ‘Pas blokkeren’.  Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Betaal Lokaal. De medewerkers van de klantenservice staan voor je klaar om te helpen bij het blokkeren van jouw pas.

7.      Het is geen probleem om het tegoed dat je zelf op De Ronde Venen Pas hebt gestort weer terug te ontvangen. Wel dienen wij hier € 7,50 (zeven euro en vijftig cent) als administratiekosten voor te berekenen. Tenzij natuurlijk de situatie onder punt 1 zich voor doet. Dan wordt het resterend saldo automatisch teruggestort op uw bankrekening.

8.     Uiteraard kun je over het algemeen het door je zelf gestorte tegoed overal besteden. Maar je besparing kan soms alleen bij een speciale winkel te besteden zijn. Op het moment dat je inlogt op derondevenenpas.nl kun je zien wat jouw totale tegoed is. Ook zie je specifieke gespaarde saldi die alleen bij een specifieke partner uitgegeven kan worden.

9.      De wereld verandert, dus wellicht ook onze gebruiksvoorwaarden. Mocht dit het geval zijn, dan zullen we de wijzigingen niet verstoppen, maar brengen we je gewoon op de hoogte via onze eigen media.

Nog tijd over? Hier lees je de uitgebreide (juridisch onderbouwde) versie van onze gebruiksvoorwaarden.